Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 11 Ekim 2016 - 17:28 Yorum: 0

19 yıl sonra formalarına reklam aldılar

Maddi imkansızlıklar nedeni ile 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e düşen Ayvalıkgücü Belediyespor, 19 yıl aradan sonra forma reklamı alarak, moral tazeledi.

19 yıl sonra formalarına reklam aldılar

Maddi imkansızlıklar nedeni ile 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e düşen Ayvalıkgücü Belediyespor, 19 yıl aradan sonra forma reklamı alarak, moral tazeledi.

1993 yılından buyana forma reklamı almayan Ayvalıkgücü Belediyespor, 19 yıl sonra ilk kez reklama kavuştu. Ayvalık'ta yatırım yapmaya hazırlanan bir zeytinyağı firmasına ait forma reklamı ile takıma desteğe veren iş adamı Ömer Yazgan'ın bu jesti kırmızı-beyazlı camia tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu sezon yapılan anlaşma gereği "1893 Hasat" göğüs reklamıyla sahaya çıkacak olan Ayvalıkgücü Belediyespor'un yönetimi ise 19 yıl sonra ilk kez forma reklamı almaktan memnun. Konuyla ilgili kulüp binasında yapılan toplantıda, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan iş adamı Ömer Yazgan, tatil amaçlı geldiği Cunda Adası'nı çok beğenerek burada eski bir binayı restore ettirerek butik otel haline getirmeyi hedeflediklerini anlattı.

Butik otelin dışında Cunda Adası'nda iki de dükkan satın alarak iyice Ayvalıklı olduğunu anlatan Ömer Yazgan, "Ayvalıkgücü Belediyespor'a zeytinyağı firmamızın reklamını vererek hem ilçenin zeytin ve zeytinyağının da tanıtımına destek olmaya çalışacağız. Biz Ayvalık'ın güzide kulübü olan Ayvalıkgücü'ne bu desteği kesinlikle reklam amaçlı olarak yapmadık. Sadece Ayvalık'ı seven bir vatandaş olarak ilçemize bir nebze olsun hizmet verebilmek ve çorbada tuzumuz olması amacıyla bu desteği vermeyi uygun gördük" diye konuştu.

Törende konuşan Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Vural ise, geçtiğimiz sezon ekonomik açıdan kendilerinden çok çok güçlü takımlarla mücadele ettikleri 3. ligden düşmüş olmaktan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Buna rağmen yine de kötü olmayan sezonlarda geçirdik. Futbol direkt olarak ekonomi demek. Bizim futbol dışında voleybol, basketbol, atletizm gibi branşlarımız da var. Bunların hepsi ekonomi ve para gerektiriyor. Bugün liglere bakıldığında bir çok kulübün sadece profesyonel futbol takımları var. Bunun dışında ne alt yapıları var ne de sporun diğer branşları. Ama biz kıt kanaat tüm bu ekonomik olumsuzlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Ben bu bağlamda Sayın Ömer Yazgan beye çok teşekkür ediyorum. Çünkü uzun yıllar Ayvalık'ta hiç kimse kırmızı-beyazlı takıma göğüs reklamı vermedi. Maalesef hiç kimse elini taşın altına sokmak istemedi. Oysa, "Ayvalık" denilince akla gelen dev firmalar var burada. Ama bu firmalar bile bu konuda duyarsız kaldı. Bu anlamda Ömer beyin yaptığı destek camiamız için basite alınacak bir destek değildir" dedi.

19 yıl sonra formalarına reklam aldılar

19 yıl sonra formalarına reklam aldılar

19 yıl sonra formalarına reklam aldılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber