Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 24 Nisan 2014 - 20:53 Yorum: 0

1915 olaylarına ilişkin iddialar

İzmir'de, konuyla ilgili aynı yerde açıklama yapan karşıt görüşlü gruplar arasında gerginlik yaşandı

1915 olaylarına ilişkin iddialar

İZMİR (AA) - İzmir'de, 1915 olaylarıyla ilgili aynı yerde açıklama yapan iki karşıt görüşlü grup arasında gerginlik yaşandı.

Basmane Meydanı'nda toplanan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) üyeleri adına açıklama yapan İl Başkanı Tacettin Çolak, halkların kardeşliğinden yana olduklarını söyledi.

Ermeni halkına düşmanca duygular beslemediklerini belirten Çolak, "Keşke emperyalist alçaklar, o güne kadar kardeşçe yaşadığımız Ermeni halkıyla bizi birbirimize düşürmeseydi. Ama Ermeni soykırımı yalanı, emperyalistlerin ve yerli satılmışlar cephesinin yeni Sevr planının bir parçasıdır" görüşlerini dile getirdi.

Bu sırada açıklama yapmak için toplanan karşıt görüşlü gruptan şişe atılması üzerine çıkan gerginlik, çevik kuvvet ekiplerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.

HKP üyelerinin alanı terk etmesiyle Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve MAZLUMDER üyelerinin bulunduğu diğer grup açıklama yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber