Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 17:38 Yorum: 0

2 Ayda 30 Mahalleye Asfalt Atıldı

Adapazarı Belediyesi Mayıs ayında başladığı asfalt çalışmalarında 2 ayda 30 mahalleyi asfaltladı.

2 Ayda 30 Mahalleye Asfalt Atıldı

Adapazarı Belediyesi Mayıs ayında başladığı asfalt çalışmalarında 2 ayda 30 mahalleyi asfaltladı. Ekipler bayram sonrası kalan 3 mahalle Şeker, Orta ve Sakarya Mahallerini asfaltlayacak.

Asfalt çalışmalarını iki farklı ekip olarak devam ettiren Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2 ayda 30 mahallede asfalt çalışması yaptı. Fen İşleri Asfalt ekipleri Abalı, Bileciler, Budaklar, Çağlayan, Çerçiler, Çökekler, Doğancılar, Hacılar, Kasımlar, Kavaklıorman, Kurtbeyler, Çolaklar, Taşlık, Turnadere, Tuzla, Yeniabalı, Dağdibi, Yağcılar, Korucuk, Camili, Ozanlar, Tekeler, Karaosman, Karaman, Karakamış, Yenigün, Haciramazanlar, İstiklal, İlyaslar ve Alandüzü Mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamladı. Ekipler bayram sonrası Şeker, Sakarya, Orta Mahalle'de asfaltlama çalışmalarına devam edecek.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün Eski Hendek Caddesi'nde yaptığı asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Fen İşleri ve Park Bahçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürü Derya Dinçer Şirvanoğlu'ndan bilgi aldı. Asfalt çalışmalarının 2 farklı bölgeden devam ettiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Özüm, "Ekiplerimiz tam kadro sahada çalışıyor. Türkiye'de belki de ilçe sınırlarına bağlanan yeni mahallelerde en fazla asfalt çalışması yapan belediye olarak, bu yıl da çalışmalarımıza aynı özen ve titizlikle devam ediyoruz. 2 ayda 30 mahallemizi asfaltladık. Bayramdan sonra da kalan 3 mahallede çalışmalara başlanarak en kısa sürede bitirilecek" dedi.

2 Ayda 30 Mahalleye Asfalt Atıldı

2 Ayda 30 Mahalleye Asfalt Atıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber