Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 31 Mayıs 2016 - 12:48 Yorum: 0

2 Bin Dede Ve Nineye Spor Malzemeleri Dağıtıldı

Pursaklar Belediyesi tarafından 10'uncusu düzenlenecek olan "Dedeler Neneler 2. Bahara Koşuyor" müsabakasına katılmak için kayıt yaptıran 2 bin 12 kişiye...

2 Bin Dede Ve Nineye Spor Malzemeleri Dağıtıldı

Pursaklar Belediyesi tarafından 10'uncusu düzenlenecek olan "Dedeler Neneler 2. Bahara Koşuyor" müsabakasına katılmak için kayıt yaptıran 2 bin 12 kişiye ücretsiz olarak eşofman, spor ayakkabı ve şapkaları belediye tarafından verildi.

Pursaklar Belediyesi'nin özgün hizmetlerinden biri olan "Dedeler Neneler 2. Bahar Koşusu" spor müsabakasında heyecan başladı. 2 bin 12 kişinin kayıt yaptırdığı koşu için eşofman, spor ayakkabı ve şapka dağıtımı yapıldı. Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi'nde dağıtılan spor malzemeleri için yaşı geçkin ama gönlü genç olan dede ve nineler, sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. 50 ve üzeri yaş grubunun katılacağı yürüyüş için kayıt yaptıranlar, malzemelerini alarak yürüyüşün yapılacağı günü heyecanla beklemeye koyuldu. Pursaklar'da geleneksel hale gelen spor müsabakasından duydukları memnuniyeti ifade eden dede ve nineler, "Bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Selçuk Çetin'e teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" dedi.

5 Haziran Pazar günü saat 10.00'da Osman Bey Caddesi'nden başlayacak olan koşu, Pursaklar Ayyıldız Mahallesi Özgürlük Parkı'nda sona erecek. Koşunun ardından yapılacak olan yağı güreşlerde pehlivanlar er meydanına çıkacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber