Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

2 bin rakımda karlar üzerinde reklam filmi

Özel bir reklam filmi için Davraz Kayak Merkezine gelen ekip, 2 bin rakımda İstanbul'dan getirilen oyuncu atla, karlar üzerinde reklam filmi çekti

2 bin rakımda karlar üzerinde reklam filmi

ISPARTA (AA) -  Özel bir reklam filmi için Davraz Kayak Merkezine gelen reklam ekibinin, 2 bin rakımda İstanbul'dan getirilen oyuncu atla karlar üzerinde reklam filmi çekmesi ilginç görüntülere sahne oldu. 

Filmin yönetmeni Levent İlboğa, Isparta'ya "Aşk'a koşmak" ve "Aşk'a şekil vermek" isimli iki klip çekmek için geldiğini söyledi. 

Aşka Koşmak filmini 4 mevsim üzerinden işlediklerini ifade eden İlboğa, "Bir atın 4 mevsimde aşkını aramasını anlatacağız. Bu aşk tabii ilahi aşk. Onu arayıp bulması, çıkış noktasına tekrar dönmesi, döndüğü yerde aradığını bulmasını işleyeceğiz" dedi. 

Filmi çekimi için Gönen ilçesindeki gül bahçeleri, Atabey ilçelerindeki ovaları ile Davraz Dağı'nı kullanacaklarını ifade eden İlboğa, bugün atı 2 bin rakıma çıkartarak film çekimlerine  başladıklarını ifade etti. 

Atın, özel olarak İstanbul'dan getirildiğini ve "oyuncu at" olarak bilindiğini ifade eden İlboğa, bu atlardan Türkiye'de sadece 50 tane olduğunu, bu durumun işlerini daha da kolaylaştırdığını aktardı. 

İlboğa, Isparta'daki çekimlerin yaklaşık 4 gün süreceğini sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber