Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mayıs 2016 - 15:03 Yorum: 0

2. Burhaniye Bisiklet Festivali Başladı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) ve Pegasus Bisiklet Grubu organizasyonunda, Burhaniye...

2. Burhaniye Bisiklet Festivali Başladı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) ve Pegasus Bisiklet Grubu organizasyonunda, Burhaniye Kaymakamlığı ve Burhaniye Belediyesinin destekleriyle düzenlenen 2. Burhaniye Bisiklet Festivali başladı.

Birincisi geçtiğimiz sene düzenlenen Burhaniye Bisiklet Festivali bu sene daha yoğun katılım ile Burhaniye Ören'den başladı.

Yaklaşık 260 bisikletçinin pedal çevirdiği turnuvanın açılışı Ören Mahallesi'nden Burhaniye'ye yapılan toplu bisiklet sürüşü ile başladı. Burhaniye Meydanda toplanan yaklaşık 260 bisikletçi 3 gün sürecek festivali İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlattı. Açılış törenine katılan Burhaniye Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Işık ve Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç Burhaniye'ye gelerek festivale renk katan sporculara teşekkürlerini sundu. Başkan Vekili Mehmet Emin Işık ise yaptığı açılış konuşmasında Burhaniye'nin tanıtımına yönelik güzel bir etkinlik olduğunu belirtirken katılımcılara başarılar diledi. Toplu hatıra fotoğrafının ardından Havran'a bağlı Dereköy'e doğru yola koyuldular.

2. Burhaniye Bisiklet Festivali Başladı

2. Burhaniye Bisiklet Festivali Başladı

2. Burhaniye Bisiklet Festivali Başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber