Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Güncel 02 Nisan 2015 - 14:08 Yorum: 0

2. De-Myra Tarım Festivali başladı

Demre'de bu yıl ikincisi düzenlenen "De-Myra Tarım Festivali" başladı

2. De-Myra Tarım Festivali başladı

ANTALYA (AA) - Demre Kaymakamlığı, Demre Belediyesi ve Toprak Ana Tarım Dergisi'nin katkılarıyla 2. De-Myra Tarım Festivali düzenlendi.

Demre Kapalı Halk Pazarı'nda yapılan festivalin açılışında konuşan Antalya Vali Yardımcısı Bayram Ali Köse, tarım topraklarının ileriki yıllarda çok değerli olacağını, çiftçilerin bilinçlenerek tarımın sürdürülebilir hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Toprağı sadece parasal olarak görmemek gerektiğini vurgulayan Köse, para kazanmak için toprağı yıpratmamak gerektiğini kaydetti. Kaliteden asla ödün verilmemesi gerektiğini söyleyen Köse, şöyle konuştu:

"Bizim memleketin bir hatası var, devamlı sayılarla iş yapıyoruz. Yaptığımız otellerin, okulların sayısıyla övünüyoruz, gelen turist sayısını konuşuyoruz. Tabi ki bunlar çok önemli ama asıl önemli olan bu yapıların içine ne koyduğumuzdur. O nedenle yaptığımız her işte önceliğimiz kalite olmalıdır."

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman da ilçenin birkaç yıl içinde hem turizm hem de tarım alanında marka olacağını söyledi. İlçe halkının festivalleri ve yenilikleri takip etmesi gerektiğini belirten Karaman, "Her bulunduğum ortamda 'Demre kabuğunu kırıyor' cümlesini kuruyorum. Bu tür festivalleri gezin ve yeni teknolojilerden haberdar olun. Bu etkinlikler Demre için önemli bir etkendir" dedi. 

Demre'de 55 firmanın katıldığı festival, 3 gün sürecek.   

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber