Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2017 - 12:08 Yorum: 0

2 farklı Beşiktaş!

Kayserispor ile berabere kalarak ligdeki puan kayıplarına bir yenisini daha ekleyen Beşiktaş, bu sezon 2 farklı görüntü veriyor.

2 farklı Beşiktaş!

Kayserispor ile berabere kalarak ligdeki puan kayıplarına bir yenisini daha ekleyen Beşiktaş, bu sezon 2 farklı görüntü veriyor. Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen siyah-beyazlılar, ligde ise son 10 maçta sadece 3 galibiyet alabildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Porto, Leipzig ve Monaco'ya karşı oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan toplayan ve grup maçlarında en çok puan toplayıp, namağlup lider çıkan ilk Türk takımı olan siyah-beyazlılar, Süper Lig'de ise tam tersi bir görüntü sergiliyor. Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirvenin 5 puan gerisine düşen Beşiktaş, son 10 maçta aldığı 3 galibiyetle ligde hayal kırıklığı yaşattı. Geçtiğimiz sezonu Medipol Başakşehir'in önünde şampiyon olarak tamamlayan siyah-beyazlılar, geçen yıl bu periyotta 15 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 32 puan toplamıştı. Beşiktaş, bu sezon ise hanesine 5 puan daha az yazdırdı ve ligde 4. sırada yer aldı. Lige ilk 5 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Şenol Güneş'in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi'nin başlamasıyla birlikte lig maçlarında kayıp yaşamaya başladı. Siyah-beyazlılar oynadığı son 10 lig maçında Alanyaspor, Göztepe ve Galatasaray'ı mağlup ederken, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'ne kaybetti. Beşiktaş; Trabzonspor, Başakşehir, Akhisarspor, Yeni Malatyaspor ve Kayserispor ile de berabere kalarak son 10 maçta 16 puan kaybetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber