Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Ağustos 2016 - 03:38 Yorum: 0

2.Karadeniz Bisiklet Festivali başladı.

Giresun'un Piraziz ilçesinde 154 bisikletçinin katılımıyla start alan ve üç gün sürecek "II.Karadeniz Bisiklet Festivali"nin birinci gününde Piraziz-Bulancak-Giresun...

2.Karadeniz Bisiklet Festivali başladı.

Giresun'un Piraziz ilçesinde 154 bisikletçinin katılımıyla start alan ve üç gün sürecek "II.Karadeniz Bisiklet Festivali"nin birinci gününde Piraziz-Bulancak-Giresun etabını tamamlayan bisikletçiler, için Valilik önünde bir tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Vali Hasan Karahan, organizasyonun Giresun'un tanıtımına katkı sağladığını söyledi.

Festivalde emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirten Karahan, "Geçen yıl 80 civarında bisikletçinin katıldığı festivale bu yıl yaklaşık 2 katı kadar 154 bisikletçinin katıldığını belirten Vali Karahan, " Bu sayının ileriki yıllarda daha da artacağını umuyoruz. Rakam olarak bu bizi mutlu eden bir artış. Katılım dolayısıyla hepinize teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin dört bir tarafından gelen sporcularımız var. Giresun günden güne daha da büyüyen, güzellikleri ortaya çıkan, güzellikleri paylaştıkça daha da güzelleşen bir ilimiz. Türkiyemizin sakin, huzurlu güzel yerlerinden biri. İnşallah bu festivalin 3'üncüsünde de yine bir arada oluruz. Bu tür faaliyetler hem birbirimizi tanımaya, hem güzellikleri tanımaya, ulaşamayanlara da tanıtmaya vesile oluyor. Sizlerin katılımıyla bu organizasyon daha bir güzel oluyor. Hepinize tekrar teşekkür ediyoruz. Yolunuz açık olsun. Hayırlı yolculuklar" dedi.

Bisiklet festivaline Afyonkarahisar'dan katılan bisikletçiler Afyon'daki Giresun Şehitliği'nden getirdikleri toprak ve bayrağı Vali Karahan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan'a takdim ettiler.

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Karadeniz Bisiklet Festivalinin ikinci gününde bisikletçiler Yavuzkemal- Kulakkaya- Çaldağ güzergahında, üçüncü ve son günde ise Bektaş- Aygır Gölü- Bulancak güzergahında pedal çevirecekler.

2.Karadeniz Bisiklet Festivali başladı.

2.Karadeniz Bisiklet Festivali başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber