Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 24 Ağustos 2016 - 16:48 Yorum: 0

2 katlı ahşap ev alevlere teslim oldu

Bartın'ın Ulus ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ahşap bir ev kül oldu.

2 katlı ahşap ev alevlere teslim oldu

Bartın'ın Ulus ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ahşap bir ev kül oldu.

Yangın, Ulus ilçesine bağlı Buğular köyü Kızılören Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdullah ve Osman Özen'e ait iki katlı evde ilk belirlemelere göre elektrik kontağından yangın çıktı. Akşam evden dumanların yükseldiğini gören Abdullah Özen'in çocuklarından Metin Özen, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olayın ardından gölgeye Ulus ilçesi, Abdipaşa Beldesi ve Karabük'ün Safranbolu ilçesinden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınabilirken, ev kullanılamaz hale geldi.

Büyük korku yaşadıklarını belirten Metin Özen, "Evden sadece canımızı kurtarabildik. Ne var ne yoksa hepsi yangında gitti" dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber