Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 16:13 Yorum: 0

2. Ligin en genç takımı Melikgazi Belediyespor

Bu sezon Basketbol 2. Liginde kenti temsil edecek olan Melikgazi Belediyespor lig öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

2. Ligin en genç takımı Melikgazi Belediyespor

Bu sezon Basketbol 2. Liginde kenti temsil edecek olan Melikgazi Belediyespor lig öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Hedef ligi orta sıralarda tamamlamak.

22 Ekim'de Adanaspor deplasmanı ile Basketbol 2. Ligindeki ilk maçına çıkacak olan Melikgazi Belediyespor antrenör Nihat Kahraman nezaretinde hazırlıklarını Keykubat Sosyal ve Spor tesisleri ile Atatürk Spor Salonu'nda devam ediyor.

Genç ve Kayserili sporculardan kurulu bir takım ile ligde mücadele edeceklerini belirten Antrenör Nihat Kahraman " 2. Ligde oldukça zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Genç olmamıza rağmen güçlü bir ekip olduğumuzu göstermek istiyoruz. Lig öncesi oynayacağımız hazırlık maçları ve katılacağımız turnuvalarda takımımızı görme imkanı bulacak, eksik olan mevkilere gerekli transferleri yapacağız. Amacımız şehrimizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil etmektir."dedi.

Basketbol takımının tecrübeli oyuncuları Veysel Topuz ve Fatih Güraslan yaptıkları açıklamada "Takım olarak çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bu sezon 2. Ligde oynayacağımız için ayrı bir motivasyon ile lige hazırlanıyoruz. Önümüzdeki süreci iyi değerlendirerek ligi hazır bir takım olarak girmek istiyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmemek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz."dediler.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk " 22 yaş ortalaması ile basketbol takımımız 2. Ligin en geç takımı olarak mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan 5 oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. Onların yerine 3 oyuncu ile anlaşarak kadromuza dahil ettik. Bu oyuncular daha önce bizim alt yapımızda ve A takımımızda oynamış kendi öz sporcularımız. Melikgazi Belediyespor takımları her zaman mücadele ettikleri liglerde hep zirveyi hedeflemiş ve çoğu zaman bu hedefine ulaşmıştır. Bu sezonda gerek basketbol'da gerekse voleybol'da liglerin en genç takımları Melikgazi Belediyespor olmuştur. Genç sporculara fırsat verildiğinde nasıl başarılı olduklarını geçtiğimiz sezon gördük. Bu sezonda inanıyorum ki gençler üzerlerine yüklenen sorumluluğun bilinci içerisinde hareket edecek ve son saniyeye kadar mücadeleyi elden bırakmayacaklardır. Melikgazi Belediyespor takımları kendilerine büyük hedefler koymasındaki en önemli sebep sporun ve sporcunun dostu belediye Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç'ın bizlere olan maddi ve manevi desteğidir. Başkanımıza tüm sporcularım adına sonsuz şükranları sunuyorum." dedi.

2. Ligin en genç takımı Melikgazi Belediyespor

2. Ligin en genç takımı Melikgazi Belediyespor

2. Ligin en genç takımı Melikgazi Belediyespor

2. Ligin en genç takımı Melikgazi Belediyespor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber