Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 16:25 Yorum: 0

2 Motosikletle Eş Zamanlı Saldırı Girişimini Polis Önledi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çıkan çatışmada canlı bomba oldukları ileri sürülen 4 teröristin ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.

2 Motosikletle Eş Zamanlı Saldırı Girişimini Polis Önledi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çıkan çatışmada canlı bomba oldukları ileri sürülen 4 teröristin ölü olarak ele geçirildiği bildirildi. PYD ve PKK bağlantılı oldukları belirlenen teröristlerin motosiklet üzerine monte ettiği patlayıcılarla, Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezine eş zamanlı saldırı düzenleyecekleri ortaya çıktı.

İddiaya göre, Viranşehir ilçesinde 2 ayrı motosiklette bulunan PYD ve PKK bağlantılı 4 terörist, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezine eş zamanlı saldırı planladı. Motosikletlerine yüklü miktarda patlayıcı düzeneği yerleştiren Suriye uyruklu teröristler, motosikletler üzerinde seyir ederken malzeme alışverişi yaptığı esnada uygulama yapan polislerin dikkatini çekti. Polisin dur ihtarına ateş açarak cevap veren teröristler ve polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehir merkezinde sıkıştırılan bir motosiklet ve üzerindeki 2 terörist, etkisiz hale getirildi. Mardin istikametine doğru kaçmaya çalışan teröristler, ilçeden çıkmadan polis ekipleri tarafından yakalandı. Buradaki çatışmada da teröristler ölü olarak ele geçirilirken, motosikletlerdeki düzenekler patlatılmadan etkisiz hale getirildi.

Olayın ardından ilçe merkezinde saldırı girişimi ile bağlantılı olduğu öğrenilen 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanların Viranşehirli olduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber