Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Mayıs 2016 - 12:23 Yorum: 0

2 MYO TEK Çatı Altında Birleşiyor

Doğanşehir ve Sürgü Meslek Yüksek Okulları Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu adı altında birleşiyor.

2 MYO TEK Çatı Altında Birleşiyor

Doğanşehir ve Sürgü Meslek Yüksek Okulları Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu adı altında birleşiyor.

Mayıs ayı toplantısını Doğanşehir ilçesinde gerçekleştiren İnönü Üniversitesi Senatosu, Doğanşehir Meslek Yüksekokulu'nun adının "Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu" olarak değiştirilmesine karar verdi. Bir ilçede iki meslek yüksekokulu bulunmasının anlamını yitirdiğini göz önüne alan senato iki meslek yüksekokulu yerine tek meslek yüksekokulu olmasının daha uygun olacağı kararına da vardı.

Sürgü Mahallesi'nde bulunan ve fiziki altyapısı yetersiz olan Sürgü Meslek Yüksekokulu'nun kapatılmasına karar veren senato, buradaki eğitim-öğretim faaliyetlerinin fiziki altyapı ve teknolojik donanım bakımından daha modern özellikler taşıyan Doğanşehir Meslek Yüksekokulu bünyesinde devam etmesi kararını aldı. Senato ayrıca Doğanşehir Meslek Yüksekokulu isminin de "Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu" olması teklifini oy birliği ile kabul etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber