Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Ekim 2018 - 12:33 Yorum: 0

2 okula "Beslenme Dostu Okul" sertifikası

Okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması hedefiyle ülke genelinde yürütülen "Beslenme Dostu Okul" projesi...

2 okula 'Beslenme Dostu Okul' sertifikası

Okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması hedefiyle ülke genelinde yürütülen "Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamında Kütahya'nın Hisarcık İlçesinde iki okula sertifika verildiği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimler sonucu geçen yıl Şehitler Ortaokulunun, bir süre önce ise Atatürk İlkokulunun sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan "Beslenme Dostu Okul Sertifikası" aldığını belirttiler.(MA-EFE)

2 okula "Beslenme Dostu Okul" sertifikası

2 okula "Beslenme Dostu Okul" sertifikası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber