Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Ağustos 2016 - 12:53 Yorum: 0

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali Cuma günü başlıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 2-4 Eylül tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali, Cuma günü Bağcılık...

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali Cuma günü başlıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 2-4 Eylül tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali, Cuma günü Bağcılık Araştırma Enstitüsü'nde gerçekleştirilecek açılış programı ile kapılarını açacak.

Süleymanpaşa ilçesinde saat 17.00'de başlayacak açılış programında ilk üzüm hasadının gerçekleştirilmesinin yanı sıra, festival ikramlar ve sürprizler ile konuklarına merhaba diyecek.

İlk gece Hüseyin Turan konseri düzenlenecek

Saatler 22.00'yi gösterdiğinde sahil dolgu alanda Hüseyin Turan konseri ile festival hızını arttırırken, 3 Eylül Cumartesi günü ise yine aynı saatte konuk ülkeler Makedonya ve Kavala Halk Dansları ekipleri ve müzik grupları 2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali'nde sahne alacak. Pekmez ikramı, üzüm yarışması, Ahırkapı Roman Orkestrası Konseri ve daha birçok etkinlik düzenlenecek.

Sahil dolgu alanda 4 Eylül Pazar günü saat 09.30'da pekmez kaynatma ile güne erken saatlerde başlayacak festivalde, saat 17.30'da pekmez ikramı, 18.00'de üzüm yarışması finali ve saat 22.00'de Ahırkapı Roman Orkestrası konseri ile festival coşkusu zirveye çıkacak.

Her gün 17.00-21.00 arası atölyeler stantlar ve aktiviteler sahil dolgu alanda

2-3-4 Eylül 17.00-21.00 saatleri arasında atölyeler, stantlar ve aktiviteler ile misafirlerini kucaklayacak olan 2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali'nde; Kartal Kuklası Yapım Atölyesi, Palyaço Kuklası Yapım Atölyesi, Koşan Kedi Yapım Atölyesi, İllüstrasyon Atölyesi, Pasta Yapım Atölyesi, Köstebekgiller Karakterleri İle Fotoğraf Çekimi Etkinliği, Devekuşu Tahta Bacak Animasyon Etkinliği ve Kanguru Bacak Animasyon Etkinliği'nin yanı sıra saat 19.00 ile 20.00 arasında ise Şubadap Grubu Çocuk Konserleri yapılacak. 2. Trakya Bağ Bozumu Ve Ekoloji Festivali Programı ise şöyle:

"2 Eylül Cuma saat 17.00'da Bağ Bozumu Açılışı, Üzüm Tadımı, Bağ Gezisi, Bağcılık Araştırma Enstitüsü, saat 22.00'da sahil dolgu alanda Hüseyin Turan Konseri. 3 Eylül Cumartesi günü ise sahil dolgu alanda saat, 22.00'da Makedonya Halk Oyunları Gösterisi ve Kavala Belediyesi Konservatuvarı Halk Müziği Konseri. 4 Eylül Pazar günü ise saat sahil dolgu alanda, 09.30 Pekmez Kaynatma Başlangıcı, saat 17.30'da Sahil Dolgu Alanda Pekmez İkramı. Sahil Dolgu alanda Üzüm Yarışması Finali, Saat 22.00'da Sahil Dolgu alanda Ahırkapı Roman Orkestrası Konseri."

2-3-4 Eylül Etkinlikleri kapsamında çocuk eğlence programları ise, "19.00-20.00/ Şubadap Grubu Çocuk Konseri, 17.00-21.00/ Kartal Kuklası Yapım Atölyesi - Palyaço Kuklası Yapım Atölyesi - Koşan Kedi Yapım Atölyesi - İllüstrasyon Atölyesi - Pasta Yapım Atölyesi - Köstebekgiller Karakterleri İle Fotoğraf Çekimi Etkinliği - Devekuşu Tahta Bacak Animasyon Etkinliği - Kanguru Bacak Animasyon Etkinliği" şeklinde olacağı bildirildi.

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali Cuma günü başlıyor

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali Cuma günü başlıyor

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali Cuma günü başlıyor

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali Cuma günü başlıyor

2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali Cuma günü başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber