Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Temmuz 2017 - 11:18 Yorum: 0

20. Geleneksel Lapseki Plaj Voleybolu sona erdi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Dalyan mahallesinde bulunan, halk plajında Türkiye'nin tek plaj voleybol sahasında gerçekleşen turnuvaya 18" erkek, 8'i bayan...

20. Geleneksel Lapseki Plaj Voleybolu sona erdi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Dalyan mahallesinde bulunan, halk plajında Türkiye'nin tek plaj voleybol sahasında gerçekleşen turnuvaya 18" erkek, 8'i bayan voleybolcu katıldı.

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen "Lapseki Belediyesi Voleybol Plaj Voleybolu Turnuvası'nda erkeklerde şampiyon İstanbul bölgesinden Selçuk Şekerci - Emir Akdoğan ikilisi , bayanlarda ise Antalya bölgesinden Burcu Atasoy - Ceren Atila rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Türkiye'nin çeşitli illerinden Antalya, İstanbul, Ankara başta olmak üzere Romanya'dan iki takımın katıldığı "Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası" Türkiye'nin en eski plaj voleybolu turnuvalarının başında geliyor. İlki 1996 yılında yapılan Lapseki plaj voleybolu turnuvası, çeşitli nedenlerle aksamasından dolayı bu yıl yirmincisi oynandı.

Turnuvanın son gününde finalde iki İstanbul bölgesinden katılan takım karşı karşıya geldi. Üç set üzerinden oynanan karşılaşmada Selçuk- Emir ikilisi rakibi Burak - Ufuk'u 2- 0 yenerek "20. Lapseki Belediyesi Voleybol Plaj Voleybolu Turnuvası'nda şampiyon oldular. 2'nci İstanbul bölgesinden Burak - Ufuk. 3'üncü ise Lapseki'den Fatih - Ferhan ikilisi oldu.

Bayanlarda ise Romanya'dan geçen yılın şampiyonu Zeynep -Savastita ikilisi finalde Antalya bölgesinden Burcu- Ceren ikilisiyle karşılaştı ve yenilerek 2'nci oldu. 3'üncü ise İstanbul bölgesinden Aysun- Aysu oldu.

Şampiyon olan takıma Lapseki belediyesi Erkekler'de 1'inciye 2500 TL, 2'inciye 2000 TL, 3'üncüye 1250 TL ödül verildi. Bayanlarda ise 1'inciye 2000, 2'nciye 1250, 3'üncüye 1000 para ödülü verildi.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Belediye meclis üyeleri Mehmet Kehye, Mehmet Sağlam verdi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Seyircilerimizin ilgisi maçlara oldukça fazla.Üç gün boyunca çok güzel maçlar izledik. Bundan sonraki yıllarda üzerine katarak devam etmek istiyoruz. Bundan sonraki yıllarda farklı etkinlikler yaparak daha fazla takımı ilçeye getirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıl ilçeye daha yakın bir yerde yapmak istiyoruz. Şartlar uygun olduğu taktirde bakalım hayırlısı. Ben katılan tüm takımlara ver beraberinde gelen heyete çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise turnuvayı düzenleyen ekibin hak ettiğini düşünüyorum" dedi.

20. Geleneksel Lapseki Plaj Voleybolu sona erdi

20. Geleneksel Lapseki Plaj Voleybolu sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber