Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Nisan 2014 - 22:58 Yorum: 0

2013 Bursa Kalite Ödülleri

BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesince bu yıl 12'ncisi organize edilen "Kalite ve Başarı Sempozyumu" kapsamında düzenlenen "2013 Bursa Kalite Ödülleri" sahiplerini buldu

2013 Bursa Kalite Ödülleri

BURSA (AA) - Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi'nce bu yıl 12'ncisi organize edilen "Kalite ve Başarı Sempozyumu" kapsamında düzenlenen "2013 Bursa Kalite Ödülleri" sahiplerini buldu. 

Kalite ödül süreci 26 Eylül 2013'te başlayan, yapılan saha çalışmaları ve uzun değerlendirmeler sonucunda dereceye giren kurum ve kuruluşlar, "Kalite ve Başarı Sempozyumu"nun kapanışında bir otelde düzenlenen törenle açıklandı. 

Özel sektör kategorisinde Ficosa Otomotiv, kamu kategorisinde ise Gemlik Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne "Bursa Kalite Büyük Ödülü" verildi.

Ödülleri, Ficosa Otomotiv adına fabrika müdürü Mehmet Selam, Gemlik Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi adına da okul müdürü Nazım Hikmet Seren teslim aldı. 

Törende ayrıca, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu'na "2013 Bursa Kalite Başarı Ödülü", Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne de "2013 Eğitimde kalite Jüri Teşvik Ödülü" takdim edildi. 

Bursa Kalite Ödülleri törenine, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, UÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve OİB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sabuncu da katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber