Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Eylül 2014 - 17:53 Yorum: 0

2014-2015 eğitim öğretim dönemi

ERZURUM (AA) - Oltu ilçesinde "İlköğretim Haftası" ve 2014-2015 eğitim öğretim dönemi düzenlenen törenle başladı. Atatürk Anıtı'na çelenk koyulması ile başlayan tören, Oltu Ortaokulu...

2014-2015 eğitim öğretim dönemi

ERZURUM (AA) - Oltu ilçesinde "İlköğretim Haftası" ve 2014-2015 eğitim öğretim dönemi düzenlenen törenle başladı. 

Atatürk Anıtı'na çelenk koyulması ile başlayan tören, Oltu Ortaokulu Konferans Salonunda devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, yaptığı konuşmada, öğrencilerin evlerinden sonra ikinci yuvalarının okulları olduğunu, kendilerine emanet edilen çocukların vatana millete hayırlı bireyler olmalarını sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Zengin, "Eğitim seviyesini yükseltemeyen toplumlar, geri kalmış toplumlar olarak nitelendirilir. İlçemiz, öğretmen arkadaşlarımızın üstün gayreti ile sınavlarda elde ettiği başarılarından dolayı eğitim merkezi haline gelmiştir. Eğitim yuvalarının bugüne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Karabekir Ortaokulu Müdürü Sıtkı Toksoy da öğrencilere, eğitim ve öğretim yuvası olan okullarda sevgi ve saygı aşıladıklarını söyledi. 

 Konuşmaların ardından öğretmen ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Tören birinci sınıf öğrencilerine çiçek verilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber