Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2014 - 12:23 Yorum: 0

2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi

Haymana'da yeni eğitim öğretim yılı, Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı

2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Haymana ilçesinde yeni eğitim öğretim yılı, Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerin hazır bulunduğu törende, Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Daha sonra Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan'ı makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş ve okul müdürleri, okullarının eksiklerini dile getirerek, destek istedi.

Birkaç köyde ulaşım sorunu yaşadıklarını bildiren Yurtdaş, okula gitmeyen bazı kız çocuklarının ailelerini ikna etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Bu yıl 7 ilk atama öğretmenin göreve başladığını ifade eden Yurtdaş, 21 ücretli öğretmenin çalıştırılacağını da sözlerine ekledi.

Kaymakam Turan Erdoğan da okul müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyerek, okul müdürlerinden biraz daha özveri beklediklerine işaret etti. Görevli öğretmenlerin eğitim anlamında öğrencilerine yakın ilgi göstermelerini isteyen Erdoğan, eksiklerle yakından ilgileneceğini de ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber