Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2014 - 19:23 Yorum: 0

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlaması

ADANA (AA) - Adana Valisi Mustafa Büyük, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle katıldığı törenin ardından öğrencilere kitaplarını dağıttı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Büyük, İsmail...

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlaması

ADANA (AA) - Adana Valisi Mustafa Büyük, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle katıldığı törenin ardından öğrencilere kitaplarını dağıttı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Büyük, İsmail Hazar İlkokulu'nda yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle düzenlenen törene katıldı. Büyük, eğitim alanında başarıyı sağlayabilmek için yöneticiler, öğretmenler ve velilerle işbirliği içinde olmaya özen göstereceklerini belirtti.

Yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Büyük, "Eğitim ve öğretimde aslolan başarının sağlanması ve başarı oranının yükseltilmesine katkı sağlanmasıdır. Bu dönemin tüm çalışma arkadaşlarımla başarılı şekilde geçmesini ve herkesin başarı yolunda bizimle işbirliği içinde olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sınıflara girerek öğrencilere kitaplarını dağıtan Büyük, öğretmen, öğrenci ve velilerle sohbet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber