Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Aralık 2014 - 10:31 Yorum: 0

2014 yılında Büyükşehir statüsü ile taçlandırıldık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

2014 yılında Büyükşehir statüsü ile taçlandırıldık

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

2014 yılının Malatya için çok yoğun geçtiğini ve Büyükşehir statüsü ile taçlandırıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle 2015 yılının Malatya'mıza, ülkemize ve bütün insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2014 yılında da yaptığımız hizmet ve yatırımlar sayesinde Malatya'mız; bölgede yükselen bir değer konumuna gelmiştir. Geleceğin modern Malatya'sının oluşturulması amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar, insanlarımızın ve özellikle de geleceğimiz olan çocuklarımız daha yaşanabilir bir kent armağan etmek içindir. Büyükşehir Belediyemiz tarafından 2014 yılında sürdürülen hizmet, yatırım ve uygulamalar, 2015 yılında daha da artan bir tempo ile devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum”

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber