Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Mart 2015 - 21:28 Yorum: 0

2015 Genç Senyörler Dünya Takım Tenis Şampiyonası

2015 Genç Senyörler Dünya Takım Tenis Şampiyonası sona erdi

2015 Genç Senyörler Dünya Takım Tenis Şampiyonası

ANTALYA (AA) - Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından düzenlenen 2015 ITF Young Seniors (Genç Senyörler) Dünya Takım Şampiyonası sona erdi. 

Manavgat ilçesindeki bir otelde gerçekleştirilen ve 16 Mart'ta başlayan şampiyonada, 25 ülkeden 39 takım ve 300 sporcu mücadele etti. Erkekler ve bayanlar, çeşitli kupa isimleriyle 35, 40 ve 45 yaş kategorileri olmak üzere 6 kategoride yapılan şampiyonaya, Türkiye 24 sporcusuyla katıldı.

Şampiyonada, erkeklerde İtalia Cup'ta (M35) İspanya birinci, Fransa ikinci ve İngiltere üçüncü oldu. Tony Trabert Cup'ta (M40), Avusturya birinci, Hollanda ikinci ve Fransa üçüncü sırada yer aldı. Dubler Cup'ta (M45) ise Fransa birinci, İngiltere ikinci ve Hollanda üçüncülüğü elde etti.

Bayanlarda ise Suzanne Lenglen Cup'ta (W35) Almanya birinci, Hollanda ikinci ve Fransa üçüncü oldu. Young Cup'ta (W40) İspanya birinci, Fransa ikinci, ABD üçüncü oldu. Margaret Court Cup'ta (W45) kategorisinde ise İngiltere birinci, Almanya ikinci ve Fransa üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.

Türk Milli Takımı ise tüm kategorilerde dereceye giremedi. 

Törenle birinci olan ülke takımlarına kupa, ilk üçe giren takım sporcularına ise madalyaları verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber