Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 10:08 Yorum: 0

2016-2017 sporları başlıyor

Tekirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2016-2017 yılı Okul Sporları faaliyetlerine katılım başvuruları hakkında...

2016-2017 sporları başlıyor

Tekirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2016-2017 yılı Okul Sporları faaliyetlerine katılım başvuruları hakkında bir duyuru yayınladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığını, Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki Gençlik ve Beden Eğitimi Spor Faaliyetleri ile ilgili işbirliği protokolü gereğince, Tekirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'nce düzenlenen2016-2017 yılı Okul Sporları faaliyetlerine katılım başvuruları Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı internet sitesinde üzerinden alınmaya başlandı. Sisteme giriş geçtiğimiz senelerde okullara verilen şifreler üzerinden yapılacağının bilgisini veren Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmenin devamında, "Şifresi olmayan okullar İl Müdürlüğümüz spor servisinden verilen şifrelerini edeceklerdir. Aynı zamanda okullarının isimleri değişen okullar da müsabakalarda sorunlar yaşanmaması adına İl Müdürlüğümüz Spor Servisi ile irtibata geçmesi gerekmektedir. Okul Sporlarına başvurular 17 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir. Merkez ve İlçelerdeki tüm okullara duyurulur" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber