Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 12:18 Yorum: 0

2016 yılı üçüncü dönem Teknik Destek Sözleşmeleri imzalandı

Ankara'da kurumların teknik ve kurumsal yönetim kabiliyetlerinin geliştirilmesini amaçlayan Teknik Destek Programı'na başvurular devam ediyor.

2016 yılı üçüncü dönem Teknik Destek Sözleşmeleri imzalandı

Ankara'da kurumların teknik ve kurumsal yönetim kabiliyetlerinin geliştirilmesini amaçlayan Teknik Destek Programı'na başvurular devam ediyor. Dönemler halinde başvuru yapılan programda 3. Dönem Teknik Destek Sözleşmeleri imzalandı. Yedi kurum ile yapılan sözleşmeler ile kurumlara yönetsel düzeyde teknik destek sağlanacak.

Başkent Üniversitesi ile imzalanan sözleşmeyle Başkent Üniversitesi Yaratıcı ve Kültürel Endüstriler Merkezi İlk Faaliyetini Gerçekleştiriyor isimli proje kapsamında üniversite personeli, kreatif endüstriler kavramı konusunda 2 günlük eğitim alacak. TBMM Kurumsal Süreçlerinin ve Risklerinin Belirlenmesi Projesi, TBMM tarafından yürütülecek olup, projeyle iç kontrol sisteminin tüm unsurları ile işleyişinin sağlanması, kurumsal risk haritası çıkartılarak buna bağlı hizmetlerin iyileştirilmesini temin etmek üzere danışmanlık hizmeti alınacak ve eğitimler düzenlenecek.

Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'nin yürüteceği "Hayata Merhaba Derken" projesinde ise hastanedeki tüm ebe, hemşire ve gönüllülere 80 saatlik doğum koçluğu eğitimi verilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nın "Bilgi İşlem Birimi Çalışanları İçin Profesyonel Yazılım Geliştirme Eğitimi" başlıklı projesinde ilgili birim personeline yazılım güvenliği, yazılım ortamını iyileştirme, yazılımda yeni trendler ve benzeri içerikli eğitimler verilecek.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi ise fikri sınai mülkiyet hakları (FSMH) konusunda eğitici olarak belirlenecek 15 akademik personeli için FSMH eğiticilerin eğitimi programını planladı. Program kapsamında eğitici olarak belirlenen personele FSMH ve bu hakların ticarileştirilmesi yöntemleri ile ilgili bilgilendirmenin yanı sıra, patent ve faydalı model dokümanı hazırlanmasına ilişkin eğitim verilecek.

Suriyeli Göçmen Hastalarla İletişim Kurulabilecek

Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin projesi kapsamında ise yoğun olarak hizmet verilen Suriyeli göçmen hastalarla daha kolay iletişim kurmak üzere hastayla direkt muhatap olan çeşitli görevdeki 30 personele 90 saatlik Arapça eğitimi verilecek.

Jeolojik Araştırmalar Derneği bünyesindeki yer bilim uzmanlarına "Geoscene 3D" yazılımı ile üç boyutlu jeolojik modelleme eğitimi verilecek ve bu sayede çeşitli bilimsel araştırma projelerinde bu yazılımın daha yaygın ve etkili şekilde kullanılabilmesi sağlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber