Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Eylül 2016 - 08:58 Yorum: 0

2017 Yılı Yayım Programı toplantısı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 2017 Yılı Yayım Programının hazırlanması talimatları çalışmaları çerçevesinde Kırklareli Gıda Tarım...

2017 Yılı Yayım Programı toplantısı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 2017 Yılı Yayım Programının hazırlanması talimatları çalışmaları çerçevesinde Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde bir toplantı gerçekleşti.

Kırklareli'nde uygulanan çeşitli tarımsal projelere ve çiftçilerin uğraşmakta olduğu tarımsal üretim faaliyetlerine yönelik olarak yapılacak olan yayım faaliyetlerinin yer alacağı Kırklareli 2017 yılı yayım programı, merkez şube ve ilçe müdürlüklerinin katılımında Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hakan Keçeci'nin açılış konuşmasını yaptığı toplantıda öncelikle, ilde öncelikle tarımsal problemlerin, belirlenerek ve yayım faaliyetlerinin bu problemlerin, çözümüne yönelik olarak programlanması, yayım projelerinin uzun vadeli belirlenen genel hedeflere ulaşılması için oluşturulması, bakanlığın müdürlüğe gönderilen veya yerel kaynaklardan temin edilen ödeneklerin bu amaçla kullanılması gerektiği vurgulandı.

Toplantıda, yayım programının hazırlanması çalışmalarına mümkün olan tüm aşamalarda üretici örgütlerinin, araştırma enstitülerinin, üniversitelerin, ildeki tarımla ilgili diğer kurum ve kuruluşların, sivil toplum kuruluşlarının, sorunun yaşandığı ürünle ilgili sektör paydaşlarının katkı ve katılımlarının sağlanması yönünde adımlar atılması gerektiği noktasında görüş birliği sağlandığı belirtildi.

Toplantı, Şube ve İlçe Müdürlüklerinin 2017 yılı yayım programlarını sunmaları, yayım programları detaylarının konuşulmasıyla sona erdi.

2017 Yılı Yayım Programı toplantısı

2017 Yılı Yayım Programı toplantısı

2017 Yılı Yayım Programı toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber