Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Önder Er

2019 Mart yerel seçimleri

27 Kasım 2018 - 13:33 Yorum: 9

31 Mart 2019 ' da yapılacak olan  Yerel Seçimlere yaklaşık 4,5 ay kala Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Ak Parti  tarafından aday gösterilen ve  Battalgazi İlçemizde 2004 yılında bu güne kadar  Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Sayın Selahattin GÜRKAN' ın Malatya'mız için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek yazıma başlamak istiyorum.


Ülkemizin güzide memleketlerinden olan Malatya ilimiz tarihte önemli yer tutmuş ve tutmaya devam etmektedir. Memleketimizde doğup büyüyen ve Ülkemizde Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Bakanlık gibi önemli yerlerde hizmet vermiş Devlet büyüklerimiz   bulunmaktadır ve hepsi ile de gurur duymaktayız. Bu kavramda Malatya'mız için büyük bir şans olarak gördüğüm ve yapacağı çalışmalar ve hizmetler neticesinde de ilimizi daha yaşanabilirlik hale getireceğine canı gönülden inandığım Sayın Selahattin GÜRKAN' ın Cumhurbaşkanımız tarafından Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına  uygun görülmesini büyük bir şans olarak kabul ediyorum. Sayın GÜRKAN' 2004 yılından beri üç dönem Battalgazi İlçemizde Belediye Başkanlığın görevini başarılı bir şekilde yürütmüş vizyon sahibi bir kişiliğe sahiptir. Yaptığım araştırma ve görüşmeler neticesinde Battalgazi Belediyesinde büyük bir sevilme kitlesine sahip Sayın GÜRKAN görev yaptığı süre içerisinde birçok başarılı hizmetlerin altında imzası bulunmaktadır. Kendini Malatya halkının yanında olduğunu hissettiren ve her fırsatta bunu eyleme döken bir kişiliğe de sahiptir.  En önemlisi ise Battalgazi İlçesi Belediye Başkanlığı görevini borçsuz devredecek olmasıdır. 


Buradan Ak Parti adayımız Sayın GÜRKAN' a seslenmek istiyorum. Sayın GÜRKAN Battalgazi İlçe Belediye Başkanlığı yaptığınız süre içerisinde göstermiş olduğunuz özverili ve fedakar çalışmalarınızın Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunuz zaman da sürdürmenizi ve sizi hiç bir şeyin bezdirmemesini temenni ediyorum çünkü Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunuz zaman işiniz bir hayli zor olacak. Eğer yaptığım görüşmelerde aldığım bilgiler gerçeklik payı yüksek ise borç batağında  enkaz devir alacaksınız. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.


Saygıdeğer Okurlarımız şahsen ben bu güne kadar yapılan yerel seçimlerde Parti gözetmeden Malatya'mıza kim daha iyi hizmet eder kim daha iyi işler çıkarabilir düşüncesi ile oyumu kullandım. Sizlerinde parti gözetmeden Sayın Selahattin GÜRKAN' ı yakından tanımanızı ve Sayın GÜRKAN'a bu zorlu yolda destek vermenizi istiyorum. Sonuçta Malatya'mız kazanacak ve kalkınacaktır.
Saygılarımla...
 

YAZIYA YORUM YAP
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
YORUMLAR 9
Yorumcu
Önder ER 07 Aralık 2018 - 17:28
Sayın İhsan Bey<br /> Öncelikle sizlerin yorumları tarafımca değerli olup her zaman olumlu veya olumsuz yorumlarınızla katılmanızı canı gönülden isterim saygılarımla
Yorumcu
İhsan KALENDER 30 Kasım 2018 - 12:38
klavyemdeki arıza nedeniyle şimdilik yorum faslımıza bir nokta koymak durumundayım.
Yorumcu
İhsan KALENDER 30 Kasım 2018 - 12:31
kağıthane belediye binasının önüne *rüşvet alan da veren de melundur* afişi asılmıştı.
Yorumcu
İhsan KALENDER 30 Kasım 2018 - 12:30
kağıthane belediyesi örnek belediyecilik anlayışıyla belediyeciliğe damgasını vurmuştu.
Yorumcu
İhsan KALENDER 30 Kasım 2018 - 12:29
chp yönetiminin elinde bulunan belediyelerin bila-istisna hepsine rüşvet kol gezerdi.vaktaki, kağıhane belediyesini refah partisinin kazanmasıyla birlikte çok şey değişti
Yorumcu
İhsan KALENDER 30 Kasım 2018 - 12:23
belediyecilik anlayışımız ta o zamanlardan kalma bir deneyimle bürokrasi hayatımıza bir renk katmıştı.
Yorumcu
İhsan KALENDER 30 Kasım 2018 - 12:21
her yerel seçimler bize vaktiyle beşiktaş belediyesinde *ikinci adam* vasfıyla başkandan sonra yönetimde aktif görevde vazife aldığımızı anımsatır.
Yorumcu
İhsan KALENDER 30 Kasım 2018 - 12:13
malatya dışında bir malatyalı olmak hasebiyle *uzaktan ahkam kesmek* gibi bir gaflete ukalalığa düşmeden derizki sayın selahattin gürkan kardeşimiz şehrimizi belediyecilik hizmetlerinde en üst düzeye çıkarmak noktasında başarılı olacaktır.
Yorumcu
İhsan KALENDER 30 Kasım 2018 - 12:07
değerli kardeşim,yönetimde en önemli özellik *dürüst* olmaktır.
YAZARIN DİĞER YAZILARI