Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Ekim 2018 - 18:53 Yorum: 0

2019 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi ve 2017 yılı Kesin Hesap Kanunu görüşmeleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kamu bankalarından elde edilen temettü gelirlerinin bütçe hedefinin 4,4 milyar TL üstünde gerçekleşmiş olması...

2019 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi ve 2017 yılı Kesin Hesap Kanunu görüşmeleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kamu bankalarından elde edilen temettü gelirlerinin bütçe hedefinin 4,4 milyar TL üstünde gerçekleşmiş olması ile bedelli askerlik ve imar barışından tahsil edilmesi beklenen sırasıyla 9 milyar TL ve 6 milyar TL tutarlarındaki gelirler etkili olacaktır" dedi.

Bakan Albayrak, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk bütçesinin sunumunu yaptı. Albayrak, vergi dışı gelirlerde artış beklediklerini kaydederek, "Bunda kamu bankalarından elde edilen temettü gelirlerinin bütçe hedefinin 4,4 milyar TL üstünde gerçekleşmiş olması ile bedelli askerlik ve imar barışından tahsil edilmesi beklenen sırasıyla 9 milyar TL ve 6 milyar TL tutarlarındaki gelirler etkili olacaktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber