Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Kasım 2018 - 17:42 Yorum: 0

2019 yılında trend olabilecek en yeni zebra perde modelleri

Bir açık renk ve bir koyu renklerin çizgi şeklinde paralele olarak sıralandığı desen olan zebra desen çok modern bir görünüm olarak karşımıza çıkıyor.

2019 yılında trend olabilecek en yeni zebra perde modelleri

 Herkesin evinde tercih ettiği bir model olan zebra perdeler tam olarak çizgi şeklinde yer alıyor. Bu sebeple bir zıtlık oluşturmak, kontrat sağlayarak güzel bir dekorasyon örneği veriliyor. Evinizde ilk olarak tercih edeceğiniz mekân kesinlikle salonlardır. Bu alanda sizlere birkaç dekorasyon önerisi verelim ve zebra perdelerinizi nasıl nerede tercih edebilirsiniz bundan da bahsedelim.  

Mutlaka okumalısınız:  

Evlerinizde modern bir görünüm olarak tercih etmek isteyebilirsiniz. Bu çok iyi bir düşünce ve bu modeli de tercih edebilirseniz çok iyi bir seçim olacaktır. Ancak bu modeller sizlerin zor bir dekorasyona girişmesine sebep olabilir. Çünkü birbirine zıt ama bir bütünlük oluşturan öğeleri bir araya getirmek birazcık zor olabilir. Sizlere bu anlamda birkaç noktada bilgi vereceğiz ve siz de bilgileriniz ile bizim tavsiyelerimiz birleştirerek iyi bir dekorasyon ortaya çıkartabilirsiniz. Öncelikle  tercih edebilirsiniz. Zebra tercih ettiğinizde iyi bir halı ile bütünlük oluşturabilirsiniz. Bu halı deseniz de zebra olabilir. Ancak duvarlar kesinlikle sade bir kağıt ile kaplanmalıdır. Perdeler zebra, duvarlar zebra, halı da hareketli olursa insanları yoran bir dekorasyon ortaya çıkacaktır. Bu nedenle de perdeler zebra olursa halı da zebra olabilir ancak perdelerin en yakın bulunduğu duvarlar sade olmalıdır. Sade bir desen ya da zebraya göre daha sakin kabul edilecek bir desen tercih edilmelidir. Bu söylediğimiz tavsiyeler evin tüm bölümleri için kabul edilir gerçeklerdir. Bunları evin her yerinde kullanabilirsiniz. Eve giren ışığı da istediğiniz ölçüde ayarlayabilirsiniz. Bu da bu modelin en güzel özelliğidir. Bu nedenle de çok tercih edilmesinin sebebidir diyebiliriz.  

Kesinlikle okunmalı:  

Bu model perdeler kesinlikle iş yerlerinde ya da başka bir yerde tercih edilemez tabii ki tercih edildiği durumlar vardır ancak daha çok evlerde yatak odasında ve salonda tercih edilir. Bunun dışında nadiren de mutfakta tercih edilen bir üründür. Bu nedenle de kendini ilerleten bir modeldir. Sadece yukarıda saydığımız bazı durumları göz önüne alarak iyi bir dekorasyon çıkartmanız yeterli olacaktır. Bir ev dekorasyonunda zebra tercih ettiğinizde bir yerde daha zıtlık oluşturacak bir parça tercih ederseniz bütünlük sağlanır. Yoksa bütün parçaları sade seçerseniz sadece perdeler göze batar ve iyi bir bütünlük saplanmaz. Bu yüzden halıda ya da koltuklarda bir hareketlik sağlayacak desen tercih edebilirsiniz. Çizgiler her zaman çok şık ve modern görünüm sağlar. Bu avantajı iyi kullanın ve iyi bir dekorasyon ortaya çıkartın ancak bu modelin de iyi malzemeden üretilmiş olduğuna da emin olun. İyi bir malzemeden üretilen ürün uzun seneler kullanılır ve bütçenizi de olumsuz etkilemez. Kervan perde sizlere en iyi kalitedeki malzemeden üretilen zebra perdeleri sunar. Bu nedenle de alanında zebra perde dikiminde çok fazla tercih edilen bir firmadır. Siz de eviniz ya da iş yeriniz için zebra perde tercih edecekseniz Kervan perde ile anlaşabilir ve uygun fiyata çok iyi kalitede bir malzeme elde edebilirsiniz.  

2019 yılında trend olabilecek zebra perde modelleri 

Bu modelleri dediğimiz gibi evin hemen hemen her yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu nedenle tercih etme aşamasında biraz kararsız kalabilirsiniz.  

Kervan Perde olarak ürettiğimiz zebra perde modellerini inceleyebilir ve bu doğrultuda zevkinize göre en doğru seçimi yapabilirsiniz. 

Ürünlerimizden birkaçını incelemek isterseniz aşağıdaki galeriye göz atabilirsiniz. 

zebraperde.jpgzebra-perde-img-4.jpgzebra-perde-img-7.jpgzebratulperde.jpg

ETİKETLER: zebra perde modelleri
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber