Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Mart 2017 - 16:09 Yorum: 0

21 ayrı aracın lastiklerini kesen suç makineleri yakalandı

İzmir'in Buca ilçesinde, 21 ayrı aracın lastiklerini kesen iki kişi operasyonla yakalanırken, kişilerin çok sayıda suçtan da sabıkalarının bulunduğu...

21 ayrı aracın lastiklerini kesen suç makineleri yakalandı

İzmir'in Buca ilçesinde, 21 ayrı aracın lastiklerini kesen iki kişi operasyonla yakalanırken, kişilerin çok sayıda suçtan da sabıkalarının bulunduğu ortaya çıktı.

Buca ilçesindeki Çamlık Mahallesinde, 367 Sokak, 807 Sokak ve Onat Caddesi üzerindeki park halinde bulunan 21 ayrı aracın lastikleri kesilmişti. Yapılan teknik takip çalışmaları neticesinde ise Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, zanlıların peşine düştü. Alınan eşgal bilgileri sonucunda, B.H. (25) ile E.T. (36) isimli şahıslar operasyonla yakalandı. Yakalanan şahısların, çok sayıda suçtan kayıtlarının da bulunduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber