Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 14:53 Yorum: 0

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.Eşkinat, yayımladığı mesajında, gazeteciliğin, her koşulda dinamizm ve özveri...

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Eşkinat, yayımladığı mesajında, gazeteciliğin, her koşulda dinamizm ve özveri gerektiren zor mesleklerden biri olduğunu belirtti.

Basın ve medyanın demokrasilerin vazgeçilmezlerinden olduğunu ifade eden Eşkinat, şunları kaydetti:

"Demokratik rejimlerde dördüncü kuvvet olan, dünyanın, ülkenin ve kentlerin sorunlarını gündeme taşıyarak, bireyin haber alma hakkını kullanmasına aracılık eden basının, doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirme, her koşul altında toplum yararını gözetme sorumluluğu vardır. 

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için büyük bir özveriyle ve zaman kavramı gözetmeden zor koşullarda görevlerini yürüten görsel, işitsel ve yazılı basın kuruluşlarımızın günlerini kutlar, tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dilerim."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber