Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası

Vali Öz, huzurevi sakinleri ve çocuklarla birlikte fidan dikti

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası

TRABZON (AA) - 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası, Trabzon'da bir dizi etkinlikle kutlandı.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Seyfullah Kınalı, Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Orman Bölge Müdürü Mustafa Gedikli, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Süleyman Aydoğdu ile ilk olarak Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevi sakinlerini ziyaret etti.         

Vali Öz ile beraberindeki protokol üyeleri karanfil verdikleri huzur evi sakinleriyle daha sonra binanın bahçesinde düzenlenen fidan dikim törenine katıldı.

Yaşlılar ve çocuklarla fidan diken Vali Öz, burada yaptığı konuşmada, "Ormanlar bu memleketin birikimi ve sermayesidir. Geleceğe yansıyan bir güçtür. Orman toprağın, suyun, hayatın kaynağı demektir. Ağaç bizim hem inancımızda hem de kültürümüzde önemli yeri olan değerdir. Günümüzü yarına taşıyan ve memleketimizin geleceği için vazgeçilmez bir unsurdur. Ülkemizin dört bir tarafında yaşanan gerek kuraklık, gerek heyelan ve erozyon gibi afetlerin önüne geçmenin yarınlardan emin olmanın yolu ağaç dikmektir" diye konuştu.

Öte yandan, Orman Bölge Müdürü Gedikli ile beraberindeki kurum çalışanları Vali Öz'ü makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber