Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası

DÜZCE (AA) - Düzce'de, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında, vatandaşlara 5 bin fidan dağıtıldı.  Merkez Camisi önünde düzenlenen etkinlik hakkında AA muhabirine...

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası

DÜZCE (AA) - Düzce'de, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında, vatandaşlara 5 bin fidan dağıtıldı.  

Merkez Camisi önünde düzenlenen etkinlik hakkında AA muhabirine bilgi veren Akçakoca Orman İşletme Müdürü Zafer Ekinci, kurum ve kuruluşlara, okullara ve vatandaşlara fidan dağıtıklarını söyledi. 

Amaçlarının herkese bir fidan diktirmek olduğunu kaydeden Ekinci, "Hava, su ve orman varsa hayat vardır. Sloganımız da budur. Bunların olabilmesi için yeşillik şart, görevimizi de buna göre yürütüyoruz. Hafta boyunca 10 bin adet fidan dağıtacağız. 5 bin tanesini bugün burada vatandaşlarımıza hediye ettik" ifadesini kullandı. 

Fidan dağıtım etkinliğine, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber