Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 18 Eylül 2014 - 00:53 Yorum: 0

21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali

Sanatçı Sarıkabadayı, festival kapsamında Kozan’da konser verdi

21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali

ADANA (AA) - Kozan ilçesinde, 21. Uluslararası Altınkoza Film Festivali kapsamında sanatçı Soner Sarıkabadayı konser verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İsmet Atlı Şehir Stadyumu yanındaki alanda düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada  21'incisi düzenlenen Uluslararası Altınkoza Film Festivali'nin 45 yaşına ulaştığını hatırlattı.

Bu kapsamda çeşitlik etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Sözlü,"Sanatçımız Soner Sarıkabadayı konseri ile festival etkinliklerimizde Kozan ilçemize de  yer vermek istedik. Türk sinemasının bu yıl yüzüncü yılı. Aynı zamanda hemşerimiz merhum Orhan Kemal’in de doğumunun yüzüncü yılı. Biz Adana’da sanatla müzikle iç içe geçen bir sosyal hayatı tesis etmek istiyoruz. İyi ki Soner Sarıkabadayı gibi Türkçe müzik yapan sanatçılarımız var. Onlar bizim kültürümüzün bel kemiğini oluşturuyor" dedi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ise büyükşehir belediyesiyle daha çok etkinlik düzenlemek istediklerini söyledi.

Sözlü ve Öztürk, daha sonra sanatçı Soner Sarıkabadayı’ya plaket verdi.

Konuşmaların ardından sahne alan Sarıkabadayı performansı ve seslendirdiği şarkılarla alanı dolduran kalabalığı coşturdu. Kabadayı, izleyicilerinden büyük alkış aldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber