Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Eylül 2014 - 15:13 Yorum: 0

21. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali

İtalyan Taormina Festival Operası, Puccini'nin "Tosca" operasını sahneleyecek

21. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali

ANTALYA (AA) - 21. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali kapsamında İtalyan Taormina Festival Operası, Puccini'nin "Tosca" operasını sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Serik ilçesindeki Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek opera, Rejisör Enrico Castiglione tarafından sahneye konulacak. Eserde solist kostüm tasarımı Sonia Cammarata, koro kostüm ve dekor tasarımı Gülden Sayıl Şenlikli imzasını taşıyor.

Aldatma ve şüphe üzerine kurulu eserde "Floria Tosca" rolünde Sivano Froli sahne alırken, Omar Kamata "Il Barone Scarpia", Gianluca Lentini "Cesare Angelotti" ve "Sciarrone", Giovanni di Mare "Il Sagrestano", Schifaudo Andrea "Spoletta" rollerinde sahne alacak.

Konuk topluluğa, orkestra şefi Cem Mansur yönetimindeki "Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası" ve Antalya Devlet Opera ve Balesi Korosu eşlik edecek.

Opera, 20 Eylül Cumartesi günü saat 21.00'de sahnelenecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber