Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Aralık 2017 - 12:08 Yorum: 0

’21. Yüzyılda Yeni Dünya Düzeni Bir Kuşak-Bir Yol Dijital Dünya Projesi ve Türkiye’ Konferansı

Strateji Uzmanı Abdullah Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kudüs çıkışının ABD ve İsrail'i geri dönemeyecekleri bir yola soktuğunu...

’21. Yüzyılda Yeni Dünya Düzeni Bir Kuşak-Bir Yol Dijital Dünya Projesi ve Türkiye’ Konferansı

Strateji Uzmanı Abdullah Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kudüs çıkışının ABD ve İsrail'i geri dönemeyecekleri bir yola soktuğunu belirterek siyonistlerin Kudüs'te kaybedeceğini söyledi.

Tüm Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi'nin bir otelde organize ettiği "21. Yüzyılda Yeni Dünya Düzeni Bir Kuşak-Bir Yol Dijital Dünya Projesi ve Türkiye" konulu konferansta konuşan Strateji Uzmanı Abdullah Çiftçi, "Amerikan Kongresi'nde İslam Çoğrafyası'nın ortasına özerk bölge istiyorlar. Siyonistler "Zaten bu topraklar bizimdi. Biz eski haline döndüreceğiz" diyorlar. Türkiye bu işin tam merkezinde, enerji kooridorunun merkezi, siyasal olarak jeopolitik olarak merkezi, din olarak merkezi. Çünkü İslam dünyasının merkezi Türkiye'de. Küreselcisi, kapitalist dincisi, ekenomik yapıların hepsinin hedefinde Türkiye var. Nasılki 1945'de bu güçler kapıştı yine bölgede kapışacaklar. Dünya'da kavgalara bakıldığında 21 yüzyılın nasıl şekilleneceğiyle ilgili, yani dijital dünya nasıl bir dünya getirecek. Kontrol edilebilir bir dünya, bizim bunu öncelikli olarak iyi okumamız lazım. Bunun için de sosyal medyayı kullanıyorlar. Bu yüzyılda biz, islam dünyası olarak sosyal medyaya karşı nasıl önlem alacağız. Önemli olan bu" dedi.

"Avrupa dağılmayacak"

Avrupa'nın dağılmayacağını ifade eden Abdullah Çiftçi, şunları söyledi, "Avrupa'daki ahtoputun bir kolu İngiliz bir kolu Alman, bunlar önümüzdeki süreçte Avrupa Birleşik Devletleri'ni kuracaklar. Avrupa dağılmayacak, birleştirecekler. Avrupa Ordusu'nu kuracaklar. Amerika'daki sistemin çöktüğünü görüyorlar. Çin ve Avrupa üstünden bir denge kuruyorlar. Çünkü Amerika'nın gayri safi milli hasılası 18 Trilyon dolar. 13 Trilyon doları finanstan 6 Trilyon dolarıda üretimden, dijital para sahneye çıktığında dolar çöker, çökerse ABD'nin geliri 6 Trilyon dolar, eyaletler bir birine girer. Yeryüzündeki finans sisteminin sahipleri belli. Hangi sektörde hangi aile var belli. Bitcoin niye yükseliyor. Tüm zenginler para kaçırıyor.Yükselme nedeni o. Çünkü Suudi Arabistan'dan 1 Milyon doları nasıl kaçırırsın. Ancak Bitcoin ile kaçırırsın. Dijital parada ulus devletler vatandaş ile en önemli bağını kaybediyor. Dijital dünyanın temel kodlarını anlamadan çözüm üretemeyiz" ifadelerini kullandı.

"Küresel Yahudiler ile Siyonist Yahudiler birbirleri ile kapışıyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kudüs çıkışının ABD ve İsrail'i geri dönülemeyecek bir yola soktuğunu belirten Abdullah Çiftçi, şunları söyledi:

"Siyonist yahudiler ve küresel yahudiciler var. Bu iki grup bir biriyle kapışıyor. Siyonistler vaat edilmiş toprakları istiyor. Küreselci yahudiler ise tüm dünya bizim diyor. Bunun ayrımını yapalım. İkisi de Yahudi ama aralarında fark var. Biri Siyonist kendilerine göre bir din inancı var. Diğeri ise hiç bir şeye inanmıyor. İsrail Dişişleri Bakanı "3 yıla kadar biz zaten başkenti taşıyamayız" dedi. O da Trump'ın birinci döneminin sonuna geliyor. Zaten ikinciyi seçilemeyecekler. Kudüs olayı bu siyonistlerin attığı adım bunların tüm planlarını çökertti. Aynı Barzani'nin hesabı gibi olacak bu. Barzani bir hamle yaptığı geriye gitti. Bu süreç Arap baharını tamamlar. Burda da en önemli görülen isim Cumhurbaşkanımiz Recep Tayyip Erdoğan'ın fiilen yaptığından çok tüm İslam alemine verdiği umut kaynağı olması önemli. Şu anda çok olumsuz olarak görülen şartları ben olumlu olarak görüyorum. İsrail bana göre dünyanın en büyük yalnızlığına gidiyor. Çünkü yakalandılar. Biz demokrasi ülkesiyiz diyorlardı. 21 Yüzyıl kapitalist küresel kavgasında İngiletere ve Türkiye'nin başını çektiği ekip bu bölgede İsraili ciddi anlamda zora sokacak."

Strateji Uzmanı Abudllah Çiftçi, yaptığı konuşmanın ardından davetlilerden gelen soruları yanıtladı. Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, Çiftçi'ye günün anısına ise plaket takdim etti.

’21. Yüzyılda Yeni Dünya Düzeni Bir Kuşak-Bir Yol Dijital Dünya Projesi ve Türkiye’ Konferansı

’21. Yüzyılda Yeni Dünya Düzeni Bir Kuşak-Bir Yol Dijital Dünya Projesi ve Türkiye’ Konferansı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber