Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2014 - 18:33 Yorum: 0

"21. Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat Festivali"

KARABÜK (AA) - Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek "21. Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat  Festivali"ne herkesi davet ettiklerini söyledi.Çaylı,...

'21. Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat  Festivali'

KARABÜK (AA) - Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek "21. Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat  Festivali"ne herkesi davet ettiklerini söyledi.

Çaylı, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, festivali Milli Piyango İdaresi'yle birlikte düzenlediklerini söyledi.

Bisiklet yarışlarının da yapılacağını belirten Çaylı, 3 gün sürecek festivale herkesi davet ettiklerini kaydetti.

Bir soru üzerine ilçede bulunan Şeker Kanyonu üzerine kurulacak Hidro Elektrik Santralli'ni (HES) istemediklerini vurgulayan Çaylı, "Biz Yenice'yi turizm noktasında Şeker Kanyonu'yla tanıttık. Burası Yenice'nin olmazsa olmazı. Buraya yapılacak Hes'e Yenice olarak karşıyız. Gerekirse 42 bin Yeniceli buraya doğru dizilir, HES şirketi yetkilileri gelir bizi ezer, ondan sonra buraya yapar. Bu konuda çok ciddiyiz ve yapılmasını kesinlikle istemiyoruz. Bunu engellemek adına her şeyi yapmaya hazırız" sözlerine yer verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber