Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 22 Şubat 2017 - 15:38 Yorum: 0

21’inci Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı 25 Şubat’ta başlıyor

Mehmet Zorlu Vakfı'nın (MZV) bu yıl ikincisini düzenlediği 21'inci Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı 25 Şubat'ta başlıyor.

21’inci Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı 25 Şubat’ta başlıyor

Mehmet Zorlu Vakfı'nın (MZV) bu yıl ikincisini düzenlediği 21'inci Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı 25 Şubat'ta başlıyor. Program bu yıl üniversitelerin ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıfına devam eden MZV bursiyerlerinin yanı sıra Zorlu Grubu çalışanlarının çocuklarına da açık olacak.

Gençlerin, değişim ve dönüşümün her geçen gün daha da hızlandığı günümüz dünyasına hazır olmaları için sadece okulda verilen eğitimlerle yetinmemeleri, aynı zamanda yaşam becerileri ve adaptasyon yetkinliklerini de geliştirmeleri amacıyla Mehmet Zorlu Vakfı (MZV) tarafından bu sene ikincisi düzenlenen 21'inci Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı Zorlu Grubu çalışanlarının çocuklarına da açıyor. 25 Şubat 2017 tarihinde başlayacak yeni dönem programı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut tarafından yürütülecek. Program boyunca eğitimler, MZV'nin İstanbul Levent'te bulunan merkezinde ve MEF Üniversitesi kampüsünde verilecek.

İkinci eğitim yılına başlayan 21'inci Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Zorlu Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Necmi Kavuşturan, "MZV bu program ile bir yandan bursiyerlerine aldıkları bursun yanında profesyonel gelişim desteği verirken diğer yandan da onların kariyerlerine 21'inci yüzyıl yetkinliklerine sahip olarak başlamalarını sağlıyor. Bu program ile sadece kendi insan kaynağımıza yönelik bir yatırım yapmıyor aynı zamanda tüm iş dünyası için önemli bir sorun olan insan kaynağının gelişimine de destek vermek istiyoruz. Bu yaklaşım doğrultusunda bu yıl eğitim programımızı tüm çalışanlarımızın çocuklarına açtık. İlerleyen yıllarda programımızı daha da geliştirip daha fazla gencimize ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Kapsamı ve içeriği ile Türkiye'de bir ilk olduğu bildirilen programın; ders ortamında eğitim, çevrimiçi destek, bitirme projesi, yaz dönemi stajı, staj sonrası deneyim paylaşımı gibi uygulamaları ile fark oluşturduğu belirtilirken, kariyer planlama, yetkinlikler, excel ile modelleme ve girişimcilik gibi ana başlıklarda gerçekleştirilen programda, yetkinliklerin geliştirilmesi için bireysel projeler ve grup projeleri gibi birçok uygulamaya da yer verildiği kaydedildi.

21’inci Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı 25 Şubat’ta başlıyor

21’inci Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı 25 Şubat’ta başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber