Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 12:03 Yorum: 0

"22 Aralık Paramedikler Günü"

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Sağlık Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, yaptığı yazılı açıklamayla "22 Aralık Paramedikler Günü"nü kutladı.Ensarioğlu, açıklamasında, paramediklerin...

'22 Aralık Paramedikler Günü'

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Sağlık Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, yaptığı yazılı açıklamayla "22 Aralık Paramedikler Günü"nü kutladı.

Ensarioğlu, açıklamasında, paramediklerin (acil tıp teknisyenlerinin) çok zor şartlar altında ölümle kalım arasında verilen mücadelede yer aldıklarını kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde görev başında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden paramedik Duygu Duman'ı da andığını belirten Ensarioğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Hastane öncesi acil bakım, hastalanma, kaza geçirme gibi bir olayla başlayan, hastaneye nakil esnasında (ambulansta) devam eden ve tıbbi olanaklara sahip bir yere nakil edilinceye kadar büyük bir özveri ile çalışan Paramediklerimiz, hastanın sorununu tanıma, durumunu değerlendirme ve gerek duyduğunda acil bakımı verme gibi hayati işlemleri gerçekleştirmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber