Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 05 Mart 2015 - 22:03 Yorum: 0

22. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı

Ufuk & Bahar Dördüncü Piyano İkilisi ile Avrupa caz sahnelerinin en iyilerinden Erik Truffaz Quartet festivalin açılış konserinde Truffaz'ın Taksim Süiti'nin dünya prömiyerini yaptı

22. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı

İZMİR (AA) - İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV) İzmir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlediği 22. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.  

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki (AASSM) 13. Caz Afiş Yarışması Sergisi açılışının ardından gerçekleştirilen törende, festival partnerlerine teşekkür plaketleri, afişleri sergilenen genç grafikerlere ise katılım belgeleri sunuldu.

Açılış konserinde klasik piyanonun sıra dışı ikilisi Ufuk & Bahar Dördüncü Piyano İkilisi ile Avrupa caz sahnelerinin en iyilerinden Erik Truffaz Quartet, Truffaz'ın Taksim Süiti'nin dünya prömiyerini yaptı. 

İzmir İtalya Konsolosluğu, İzmir Fransız Kültür Merkezi, Yaşar Holding, Lüksemburg Büyükelçiliği, Luxemburg Export Office, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu, Adam Mickiewicz Enstitüsü, Avusturya Kültür Ofisi, Slovakya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu, İzmir İsviçre Konsolosluğu işbirliği ile 5-21 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen festival kapsamında, 8 konserin yanı sıra aralarında 2 sergi, 6 film gösterisi, 1 seminer, 4 atölye çalışmasının da bulunduğu toplam 12 halka açık etkinlik yapılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber