Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 19 Nisan 2019 - 12:13 Yorum: 0

23 Nisan Beylikdüzü’nde şenlik havasında kutlanacak

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü...

23 Nisan Beylikdüzü’nde şenlik havasında kutlanacak

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü Beylikdüzü'nde şenlik havasında kutlanacak. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında yapımı tamamlanan Yaşam Vadisi 2'nci Etabının da açılışı yapılarak çocukların kullanımına sunulacak.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, dört gün sürecek birbirinden nitelikli ve eğlenceli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 23 Nisan'ın şenlik havasında yaşanacağı ilçede Beylikdüzü Belediyesi'nin çocuklara bir de sürprizi olacak. Yapımı tamamlanan Yaşam Vadisi 2'nci Etabının açılışı yapılarak çocukların kullanımına sunulacak. 20-21-22 Nisan tarihlerinde Yaşam Vadisi 2'nci Etap sahnesinde Kültür İşleri Müdürlüğü'ne bağlı KÜLTÜRSEM öğrencilerinin; bale, modern dans, piyano, gitar, keman, oratorya ve bağlama gösterileri ile başlayacak. Çocuk Şenliği, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün kursiyerleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının gösterileri ile devam edecek. Etkinlik kapsamında ayrıca 13:00 - 17:00 saatleri arasında çeşitli atölye programları da düzenlenecek.

Yonca Lodi Şarkılarını Çocuklar İçin Seslendirecek

23 Nisan günü ise, saat 09:30'da Yaşam Vadisi 1.Etapta bulunan Çanakkale Rölyef Alanı'nda Çelenk Koyma Töreni ile başlayacak etkinlikler; saat 10:00'da Beylikdüzü Kaymakamlığı'nın Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceği kutlama ile devam edecek. Saat 12:00'da ise Belediye Başkanlık Binası Meclis Odası'nda Çocuk Meclisi gerçekleşecek. Saatler 15:00'ı gösterdiğinde ise; Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin yanı sıra; Pakistan, Hindistan, Estonya, Makedonya, Rusya, Kıbrıs, Meksika ve Bulgaristan'ın da katılacağı, Halk Oyunları Gösterisi düzenlenecek.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, 7'den 70'e herkesin katıldığı kortej yürüyüşü ise saat 18:00'da Yaşam Vadisi 1.Etap Çanakkale Rölyef Alanı'ndan başlayacak ve Yaşam Vadisi 2.etapta sona erecek. Yürüyüşün ardından Türk Pop müziğinin sevilen sanatçısı Yonca Lodi şarkılarını çocuklar için seslendirecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber