Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Şubat 2022 - 09:53 Yorum: 0

23 Nisan Kupasın’da Diyarbakır’ı İnter Akademi temsi edecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle "Mahallede Maç Var" sloganıyla düzenlenen 23 Nisan Kupası'nın Diyarbakır...

23 Nisan Kupasın’da Diyarbakır’ı İnter Akademi temsi edecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle "Mahallede Maç Var" sloganıyla düzenlenen 23 Nisan Kupası'nın Diyarbakır etabı tamamlandı.

Kayapınar Şehit Halit Gülser Spor Kompleksinde 19 takımın katılımıyla yapılan turnuvanın finalini kazanan İnter Akademi, şampiyonluğa uzandı. Kupasını Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu'dan alan İnter Akademi, kuruluşunun ilk yılında katıldığı üçüncü turnuvada da şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı ve Elazığ'da yapılacak bölge şampiyonasında Diyarbakır'ı temsil etme hakkı elde etti.

Final maçlarının ardında renkli görüntüler yaşandı. Dereceye giren takımların yönetici, teknik adam, yönetici, sporcu ve velileri birlikte poz vererek güzel bir tablo oluşturdu.

İnter Akademi teknik sorumlusu Müslüm Doğan için sürpriz doğum günü pastası hazırlandı. Doğan, kendisi için getirilen doğum günü pastasını keserek, futbolcularıyla paylaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber