Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Nisan 2014 - 09:28 Yorum: 0

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun makamına bir ilkokul öğrencisi oturdu.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Merkez Hacıali Köyü Şehit...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun makamına bir ilkokul öğrencisi oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Merkez Hacıali Köyü Şehit Ümit Gökdemir İlkokulu öğrencisi Ufuk Can Kaya, Vali Azizoğlu'nun makamına geçti. 

Kaya, valilik makamının kendisi için geçici de olsa çok gurur verici bir olay olduğunu ifade ederek, "Çünkü sizin gibi özel bir valinin yerini ben alıyorum. Şu an çok mutluyum. Mutlu olmamın nedenlerinden birisi de Atatürk'ün bu özel günü biz çocuklara armağan etmesidir. Bir gün bu makamlara bizler oturacağız. Oturduğumuzda görevimiz her ne olursa olsun bunu hakkı ve layığı ile yapabilmek için kendimizi bu günden ilime, sanata ve kültüre adıyoruz. Bize bu konuda yardımcı olan öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu da kendisinin de Artvinli olduğunu ve köyde okuduğunu belirterek, "Bu koltuklara oturmak için çalışmak gerekiyor. Sizin de yapmanız gereken bütün eğitim kademelerinden geçmek. Bunun dışında herhangi bir ayrım yok. Başka bir değerlendirme yok. Kim daha bilgiliyse kim daha başarılıysa kim daha iyi okursa daha çok çalışırsa onlar için bu başarı olacak. Bu fırsat eşitliğinin olduğu sistemin adı da demokrasidir. Türkiye'de demokrasi olduğu sürece hepimiz için, hepiniz için en güzel makamlar, en güzel koltuklar hazır ve bekliyor."

Azizoğlu, geçici valilik koltuğuna oturan Kaya ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber