Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Nisan 2014 - 18:13 Yorum: 0

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Biga Fenerbahçeliler Derneği, bisiklet ve tekerlekli sandalye dağıttı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

ÇANAKKALE (AA) - Biga Fenerbahçeliler Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bisiklet ve tekerlekli sandalye dağıttı.

Dernek başkanı Şadan Doğan, Serkan Acar Çocuk Parkı'ndaki etkinlikte, 2004'ten bu yana bin 300 bisiklet, 4'ü akülü 407 tekerlekli sandalye hediye ettiklerini söyledi.

Küçük, büyük, engelli demeden insanlar arasında dayanışma, sevgi ve saygıyı yaymak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Doğan, gelecek yıl benzer faaliyeti Çan'da gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.

Dernek üyeleri ile eski Fenerbahçeli futbolcular Müjdat Yetkiner, Saffet Akyüz ve Kemalettin Şentürk, çocuklara ve engellilere, 100 bisiklet ile tekerlekli 10 sandalye dağıttı.

Yeniçiftlik köyündeki Biga Anadolu Öğretmen Lisesi'nde dernek tarafından oluşturulan Selçuk Yula Okuma Salonu da hizmete açıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber