Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 23 Nisan 2014 - 18:33 Yorum: 0

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ekonomi Bakanı Zeybekci, twitter hesabından paylaştığı, AA'nın yayınlandığı "Türkiye'yi yöneten siyasetçilerin çocukluk fotoğrafları" ile çocukların bayramını kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla twitter hesabından paylaştığı, AA'nın yayınlandığı "Türkiye'yi yöneten siyasetçilerin çocukluk fotoğrafları" ile çocukların bayramını kutladı.

Zeybekci, twitter hesabından, "Türkiye'yi, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmede en büyük gücümüz, en değerli varlığımız" olarak tanımladığı çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Anadolu Ajansı'nın, "Türkiye'yi yöneten siyasetçilerin çocukluk fotoğrafları" başlığıyla yayınladığı fotoğrafı paylaşan Zeybekci, "Tüm rahatsızlık, milletin evlatlarının bugün devleti yönetmesi, hazmedemedikleri bu. Bu halimizle gurur duyuyorum. Bu halimizle gurur duyuyoruzdan kastım, yırtık donlu çocuk, Nihat'tır. Her halimize hamdolsun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber