Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Nisan 2022 - 16:43 Yorum: 0

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” resim şenliği

23 Nisan'a özel "Doğal Yaşam Temalı" resim şenliği'ne katılan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş etkinlikte resim yapan çocuklar ve aileleriyle...

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” resim şenliği

23 Nisan'a özel "Doğal Yaşam Temalı" resim şenliği'ne katılan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş etkinlikte resim yapan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Resim şenliğinde çocuklar ile yakından ilgilenen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ata'mızın çocuklara armağan ettiği dünya üzerindeki tek bayram. Bu özelliği ile çok önemli. O yüzden biz de bu bayrama özel etkinlikler düzenliyor, bu güzel havada çocuklar ve aileleriyle bir araya geliyoruz. Şenlikte yapılan resimler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında sergilenecek. Menteşe Belediyesi olarak bu tür etkinliklerimize havaların da el verdiği sürece daha sık yer vereceğiz" dedi.

Resim şenliği sonrası çocuklar Başkan Gümüş çocuklarla birlikte Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezinde kendileri için yayınlanan Kirpi Sonic 2 adlı animasyon filmi izlediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber