Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Nisan 2017 - 16:04 Yorum: 0

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı satranç turnuvası yapıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı satranç turnuvası yapıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası yapıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakalar nefes kesti. Minik öğrenciler zekalarıyla hamle güçlerini ortaya koyarak, birbirilerine üstünlük kurmaya çalıştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası dereceye giren sporcular ise şunlar:

"Küçükler :1. İlyas Köseoğlu, 2. Ecrin Alkan, 3. Ömür Efe Özbey, ıldızlar: 1. Arda Çapraz, 2. Efe Şahin, 3. Miraç Genç, açık kategori: 1. Ferman Alkan, 2. Salih Alan, 3. Tahsin Yurdamlı"

Müsabakalar sonrası basın mensuplarına konuşan Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, "Oldukça çekişmeli geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvamızı tamamladık. Çocuklarımız satrançtaki hünerlerini sergileme fırsatı buldular. Satranç sporunun zekaya ne kadar faydalı olduğunu sanırım söylememe gerek yok. Katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber