Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Asayiş 27 Şubat 2021 - 11:53 Yorum: 0

23 yaşındaki gencin cinayetindeki sır perdesi

Başakşehir'de geçtiğimiz Ağustos ayında kıyafetlerini vermek için gittiği arkadaşının yanında arabanın içindeyken şakağına isabet eden tek kurşunla...

23 yaşındaki gencin cinayetindeki sır perdesi

Başakşehir'de geçtiğimiz Ağustos ayında kıyafetlerini vermek için gittiği arkadaşının yanında arabanın içindeyken şakağına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybeden 23 yaşındaki Hasan Akbal'ın ağabeyi cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanmasını istedi.

Olay, geçtiğimiz 2020 yılı Ağustos ayında Başakşehir'de meydana geldi. İddialara göre, 23 yaşındaki Hasan Akbal, arkadaşının evinden istediği kıyafetleri alarak yanına götürdü. Akbal, araziye geldiğinde arkadaşını arayarak geldiğini belirtti. Bir anda araç içinde yere yığılan Akbal'ın arkadaşları kanları görünce panik yaparak kalbinden vurulduğunu düşündü ve tampon yaptı.

Hastaneye götürülürken kaza yaptılar

Şakağına gelen mermiyle ağır yaralanan Akbal'ın arkadaşları yine aynı araçla hastaneye götürdü. Yolda maddi hasarlı kazaya da karışan Akbal kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Fail kaçtı iddiası

Olay sırasında Akbal'ın hayatını kaybetmesine sebep olan şüpheli şahıs ise kaçtı. Olayın üzerinden geçen 7 aylık duruşmada yalnıza olay yerinde bulunan diğer şahısların ifadeleri alınırken henüz olayla ilgili tutuklanan kimsenin bulunmadığı söylenildi.

Kardeşini ölümüne sebep olan kişi ya da varsa kişilerin bir an önce tutuklanmasını istediğini ve adaletin yerine gelmesi için uğraştıklarını beyan eden Caner Akbal, "Kardeşim 23 yaşında kafasında vuruluyor ve ölüyor. Bu söylenen yerde 13 kişi var arkadaşları var. Arkadaşı var Kenan, arıyor, buraya benim eşyalarımı getirir misin diyor. Hasan'da evlerine gidip eşyalarını alıyor buraya getiriyor burada da şakağından vuruluyor hayatını kaybediyor. Arabanın içinde vuruluyor onu da şöyle biliyoruz ki burada şantiye de bir kamera görüntüsü var tabii tam göstermiyor bir ağaç dalı önünü kesiyor. Polislerin söylediği de arabanın içinde vurulduğu ama arabanın içinde de kan bulunmadığı söylendi bize kriminal inceleme yapıldığı halde" dedi.

Davada gizlilik kararı bulunduğunu kaydeden Akbal, "Gizlilik kararı devam ediyor bunun sebebini de bilemiyoruz soruyoruz bize hala mütalaa hazırlanmamış deniyor. Hala suçlu ve tutuklu yok vuranlar firarda. Vuran kişi de Ö.A. diye geçiyor ismi. Yanında bir kişi daha olduğu söyleniyor o da firardaymış savcının bize söylediği bu. Onun vurduğu ama hala yakalanmadığı söyleniyor. Söylenene göre can ciğerlermiş ama can ciğer olan bir insan bir insanı öldürmez. Kazayla olduğu söyleniyor ama kazayla söylenilen menzilden buraya merminin gelmesi mümkün değil" diye konuştu.

Olaydaki anlar güvenlik kamerasına da yansıdı

Yaşanan olay anlarının bir kısmı ise ailenin imkanlarıyla güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Akbal'ın arkadaşlarının hastaneye giderken kaza yaptığı anlara ilişkin görüntüler ve yine Akbal'ın olay yerine geldiği anlar yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber