Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 04 Mart 2015 - 18:48 Yorum: 0

230 kiloluk hasta özel ambulansla nakledildi

Afyonkarahisar'da 230 kilogram ağırlığındaki obezite hastası kadın, özel ambulansla hastaneye nakledildi

230 kiloluk hasta özel ambulansla nakledildi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da 230 kilogram ağırlığında olan ve yürüyemeyen obezite hastası Nefise Nayşi (65), özel tasarlanmış ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Akçin Mahallesi'nde ikamet eden ve "dolaşım bozukluğu" rahatsızlığı bulunan Nayşi'nin ambulans talep etmesi üzerine Afyonkarahisar 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi eve, obezite hastaları için özel tasarlanmış bir ambulans yönlendirdi.

Araçta bulunan 2 sağlık personeli ve 3 hasta yakını, Nayşi'ni evden vakum sedyeye alıp merdivenlerden indirerek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü.

Ambulansta görevli Acil Tıp Teknisyeni Yasin Tok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evi ikinci katta bulanan hastayı, Afyonkarahisar 112 Acil Servis ambulans filosunda bulunan obez hastalar için özel olarak tasarlanmış ambulansla hastaneye götürdüklerini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber