Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mayıs 2018 - 17:15 Yorum: 0

"24 Haziran'da cumhurbaşkanımız ülkenin ilk başkanı olacak"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı, "24 Haziran'da milletimizin desteğiyle inşallah cumhurbaşkanımızı bu ülkenin ilk başkanı yapacağız" dedi.

'24 Haziran'da cumhurbaşkanımız ülkenin ilk başkanı olacak'

Kahtalı, 24 Haziran seçimleri kapsamında Battalgazi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, sohbet etti.

 24 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu dile getiren Kahtalı, "Yıllarca ülkemizde yapılan zulümler, özgürlük alanındaki aksaklıklar, baskılar ve birçok şeyin düzeltilmesinde, milletin refah ve huzur içerisinde yaşamasında canını ortaya koyan 'kefenimi giyip çıktım' diyen bir lider var. Milletimizde o liderin arkasında durdu ve sahip çıktı" dedi.

 Kahtalı, 24 Haziran'da milletin desteğiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkenin ilk başkanı olacağını ifade ederek, "24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde cumhuriyet tarihi boyunca süregelen Parlamenter Sistem yerini Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne devredecek. Milletimizin desteğiyle 16 Nisan'da yapmış olduğumuz referandumla 'bu sistemi istiyoruz' diyen yine bu memleketin, bu ülkenin insanları bunu onayladılar. Şimdide bunun inşallah fiilen yerine getirilmesi kaldı, o da 24 Haziran'da olacak. 24 Haziran'da milletimizin desteğiyle inşallah cumhurbaşkanımızı bu ülkenin ilk başkanı yapacağız. Hep beraber bugüne kadar birçok mücadelenin içerisinde olduk. 40 yıldır bu ülkede PKK terör örgütü var. İçerisinde daha farklı isimlerle yapılandırılmış bu ülkenin refahı ve huzurunu kaçırmak isteyenler var. En son hep beraber yaşamış olduğumuz 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi var" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber