Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2014 - 14:23 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

KÜTAHYA (AA) - Eğitim-Bir-Sen Simav Temsilciği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlere yemek verdi.Eynal Kaplıcaları'nda düzenlenen yemekte konuşan Kaymakam...

24 Kasım Öğretmenler Günü

KÜTAHYA (AA) - Eğitim-Bir-Sen Simav Temsilciği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlere yemek verdi.

Eynal Kaplıcaları'nda düzenlenen yemekte konuşan Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, ülkenin en büyük sorunlarının başında eğitim geldiğini söyledi.

Eğitim meselesinin çözülmeden diğer sorunların da çözülemeyeceğini ifade eden Gürbüzerol, şöyle konuştu:

"Tribün terörünün de kapkaççılığın da trafik kurallarına uymamanın da birbirimize toplum içerisinde saygı göstermemizin de nedeni eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor. Öğretmenlik mesleği hiçbir maaşla, hiçbir ücretle karşılığı ödenebilecek olan meslek değildir. Sizler dünyanın en saygın mesleğine sahipsiniz. Öğretmenler olarak her zaman davranış dili sözü dilden daha etkili olduğu için öğrencilerine ne söylerseniz söyleyin, davranışlarınızla göstermediğiniz, onlara rol model olmadığınız sürece öğrencilerinizi etkileme şansınız yoktur. Sevgili öğretmenler bu mesleği yaparken şüphesiz ki zorluklarla karşılaşacaksınız. Fakat nerede olursa olsun bu mesleğin saygınlığı ile bu işlerin üstesinden geleceksiniz."

Sendikanın ilçe temsilcisi, Halil Aktay da ilçede sendikaya üye 491 üyelerinin olduğunu söyledi.

Türkiye genelinde ise 280 bin üye ile yetkili sendika olduklarını belirten Aktay, "Eğitim-Bir-Sen olarak, Çözüm Süreci'ni eşit yurttaşlık ve ebedi kardeşlik için destekliyoruz. Faşizanlığa hayır diyor, ırkçılığı reddediyor, yeniden büyük Türkiye diyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber